Splittras JB?

The Jonas Brothers kommer att sparka igång ännu en världsturné på bara två månader - biljetter till ett 14 augusti visar på Hersheypark stadion och ett 27 augusti visar på Susquehanna Bank Center i Camden, NJ, gå till försäljning lördag.

Men det ser ut finns det soloalbum i framtiden för trio två äldre bröder, Kevin och Joe - följer i fotspåren av yngste brodern Nick's razzia i solokarriär med sitt band Administrationen och albumet "Who I Am", som han ut och tog en kort tur med i vintras.

Joe Jonas, tala i telefon presskonferens onsdag, sade han samlat in material för en solo-skiva, men har inga planer för sin omedelbara frisläppande. Och Kevin Jonas säger att han också skulle vilja göra en solo skiva.

"Jag har jobbat på en hel del musik själv," Joe sa. "Det har varit ett mycket roligt för mig att kunna göra det. ... Jag är inte säker på exakt när min musik projektet kommer att komma ut, jag tror att när tiden är lämplig. Men förhoppningsvis fansen kommer att få det och gillar det. "

Nick Jonas sa också att han förväntar sig att göra ett annat album med administrationen för att "de kommande åren."

"Jag fortsätter att skriva saker för Jonas Brothers, administrationen och andra konstnärer och det finns alltid låtar runt, sade han.

Och även äldsta bror Kevin sa, "jag absolut skulle älska att göra något musikaliskt, liksom. Men det är just ett fantastiskt år har vi ett parti som kommer upp. "

De verkligen gör. Förutom turnén, bröderna planerar att släppa ett soundtrack skivan till andra säsongen av deras Disney Channel TV-serie "JONAS: LA," som har premiär 20 juni, samt ett soundtrack till Disney Channel filmen "Camp Rock 2 : The Final Jam ", utkommer 3 september.

Men med allt detta, inte förväntar en ny Jonas Brothers skiva att följa 2009's "Lines, Vines och prövande tider" fram till åtminstone 2011, och kanske senare.

Nicks säger bandet bestämde sig för att resa utan ett nytt rekord, eftersom "vi visste att vi hade en hel del material kommer ut i olika områden, olika film-och tv att vi hade kommer ut att det var musik inblandad i."

"Och jag tror att vi bara kände att efter att ha släppt fyra album i ca 3 1 / 2 år att det kan vara lite av en överbelastning, sade han som alla bröder skrattade.

Bröderna sade att den nya turnén kommer att innehålla musik från "Camp Rock" och "JONAS", och även kommer att få skådespelarna kommit på scenen för att utföra ensemble nummer med bröderna - särskilt film co-star (och Joe Jonas flickvän) Demi Lovato, som också kommer att turnéns förband.

Det också kommer att vara video delar och kanske till och filmklipp arbetat in konserten, säger bröderna. De sa att de arbetar på som förteckningen nu, men filmens låtar har "Något för alla: Det är R & B, det är hip-hop och så är det typ av våra mer pop-rock sound [och] Demi sound."

Nick sa bröderna faktiskt inte var delaktiga i låtskrivandet för filmen. "Vi var upptagen turnerade då, sade han. "Och så de hade några låtskrivare lyssna på vår musik och verkligen sorts skriva några låtar att vi känner att vi skulle ha gjort ändå. [Men] vi älskar musik och vi är glada för fansen att höra det och vi är glada för att spela live i sommar. "

Den "JONAS" soundtrack också kommer att ha låtar skrivna av externa författare, men också låtar som Nick skrev. "Precis som den första säsongen, den har en" Flight of the Conchords "känna till det," Joe sade, med hänvisning till MTV och duon som stjärna i den.

Misströsta inte, även: Turen - som efter Nordamerika också kommer att drabba länderna i Latinamerika och Europa kommer fortfarande att vara fullt av Jonas Brothers träffar.

"Det är fortfarande en Jonas Brothers turné," Nick sa.

När bröderna inte släppa ett nytt album, säger de att de är någon brådska att i förtid ålder sin musik eller ändra det format som har svikit dem sälja 8 miljoner exemplar av sina tre senaste album världen över.

"För oss har vår musikaliska resa har bara en progression." Kevin sa. "Vi försöker inte att växa upp för snabbt eller något - och jag säger att även från att vara gift. [Kevin gifte sig förra vintern] För oss, vi växer upp med vår publik och att växa upp med folket lyssnar på vår musik, och folket runt omkring oss som börjar att lyssna på vår musik också.

"För oss gör vi bara musik som vi älskar. Och naturligtvis att vara en artist, finns det alltid tid att försöka återuppfinna dig själv och göra vad du har färska. Och jag tror det är ett mål för varje artist där ute. Men samtidigt vill du försöka hålla fast vid vem du är som människor. "
Källa: Allentown Morning Call

Har översatt texten rakt av så några ord kan vara fel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0